torsdag 27 december 2012

Julklapparna

Detta inlägget skriver jag som sagt bara som "minnesanteckning" för vår egen och barnens skull.

Agnes fick: 

Sparbössa, skallra och hållare för t.ex. teckningar (den fick barnen ihop) från Jabadabado, samt sagobok från oss. Larv-leksak och PO.P. body och strumpor från sin farmor.

Underbar, somrig pyjamas och lila plyschkofta från brorsan med familj. Leksak och mockasiner från syrran och Izabella. Hon fick en jättemysig vit och svartrandig pyjamas från mamma, men den var jätteliten i storlek så hon ska byta den. Sen fick hon pengar till bilstol av sin morfar.


Mathilda fick:

Pippihus, sparbössa och hållare för t.ex. teckningar (den fick barnen ihop) av oss. Gunghäst från farbror Henrik. Box med lera, kritor, vattenfärger mm mm och Steffidockor från farmor.

Plus de små leksakerna i strumpan på julaftonsmorgonen från oss.
Musse-whiteboard och skrin att ha alla pennor i.

Izzydocka (från Jake o Piraterna), ritblock och kritor av sin mormor. Pippifigurer (Tommy, Annika, Pippi, Herr Nilsson, lilla Gubben samt möbler) av morfar. Resväska från syrran och Izabella. Trosor, strumpbyxor och svart tyllkjol från brorsan med familj.



TACK för alla fina grejer! Agnes är ju så liten så hon fattar inte det där än. Men Mathilda har verkligen tyckt om allt hon fått. Har provlekt det mesta idag. :) Lekt med Pippihuset och alla dockor hon fått, packat grejer i resväskan, ritat med nya kritorna. Izzy har flugit med älvstoft.
Hon är fortfarande lite rädd för gunghästen dock. Hon blev rädd för den när Henrik visade att man kan trycka på öronen så den gnäggar och "galopperar". Men det går snart över, om jag känner vår dotter rätt. :)


1 kommentar: